12.3. Naisten sunnuntai – tapahtumapäivä Pesällä

Tervetuloa naisten sunnuntai tapahtumaan. Päivä juhlistaa viikolla aiemmin ollutta naistenpäivää. Tapahtuma on avoin kaikille aiheista kiinnostuneille.

Ennakkolipun myynti työpajoihin, tunneille ja luennoille on verkkokaupassa päättynyt

  • Toteutuvat, paikkoja jäljellä: Aroma Yin jooga ja Äänimaljarentoutus (mukaan mahtuu vielä -voit ilmoittautua paikan päälle saapuessa, paikat menevät nopeimmille, maksu tasaraha tai kortti)
  • Loppunmyyty: Kehopiiri
  • Ei toteudu: Luennot Aromaterapiasta (Rohtomieli) ja Feminiini nautinto (Heidi Harju)

******

Tapahtumassa tarjolla teetä ja pientä makeaa. Mahdollisuus päästä kokeilemaan myös Pesän hoitajien erilaisia hoitoja, näytehoitoluonteisesti. Hoitoja tekemässä Katariina @katajasydän .

Tapahtumassa mukana myös Tunne rintasi ry – heidän ilmaiseen infohetkeen olet tervetullut klo 15.30-16.00

Sinulla on mahdollisuus tutustua myös Sidonnan maailmaan, ilmaisessa näytesessiossa, sitojana on Rihmoksen Riku klo 16.15-16.45.

Ennen illan viimeistä ohjelmaa – äänimaljarentoutusta, sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan äänimaljoja soittavaan Katiin ja fiilistelle äänimaljojen sointia yksilöhoitoina klo 16-17.00. Nämä 10min tuokiot ovat ilmaisia.

Tuotteita myymässä Terhi @terhentuulipalvelut, Suski @juurisopiva ja uusi tuttavuutemme – Kukoista – löydät hänen höyhenistä tehdyt korut instagramista. Myynnissä myös Pillukorun koruja sekä Frantsilan poistomyyntituotteita.

Ovemme ovat avoinna klo 10-17. Illan viimeinen ohjelma, äänimaljarentoutus alkaa, kun avoimet ovet sulkeutuvat. Näin takaamme illan rentoutujille rauhallisen ympäristön.

Lämpimästi tervetuloa meille, Pesälle!

Tapahtumassa mukana: Omat askeleet, Rohtomieli, Heidi Harju, Rihmos, Karhunsydän, Tunne Rintasi ry, Katajasydän, Terhentuulipalvelut, Juuri Sopiva, Varjoa ja Valoa, Kati Ylkänen, Pillukoru