Anne

Sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, diplomi-shiatsu ja akupainaterapeutti, kiinalainen lääketiede, uniryhmäohjaaja, seksuaalineuvoja, yrittäjä Avena Hyvinvointipalvelut, Avenatar oy ja Pesä läsnäolon yhteisön vetäjä.

Yrittäjän tieni alkoi vuonna 2015 kun valmistuin lymfaterapeutiksi. Aloitin työt sairaanhoitajan töiden ohella, ja ne muodostuivat minulle ”henkireiäksi”. 2019 alkuvuodesta tuli tilaisuus jättäytyä pois päivätyöstäni ja hyppäsin innolla kohti uutta yrittäjän uraani ja laajensin osaamistani. Verkostoja on haalittu ja tuttavuuksia solmittu. Sitten sattui niin onnellisesti, että törmäsin Pesän tiloihin. Syntyi yritykseni seuraava vaihe Pesä läsnäolo yhteisö, joka aloitti toimintansa 1.8.21.

Nyt tunnen, että olen löytänyt sen mitä haluan elämässäni tehdä ja uskaltaudun siihen mukaan täysillä. Haluan luoda uutta ja innovatiivista hyvinvointia, innostaa, kannustaa, tukea ja rohkaista yrittäjätaipaleen alussa olevia kollegoitani. Sekä haluan edelleen tarjota hyvää, turvallista, läsnäolevaa ja asiantuntevaa palvelua asiakkailleni.

Pesän arkipäivän pyörittämisen lisäksi, teen edelleen myös asiakas ja ryhmänohjauksia ja siinä sivussa sairaanhoitajan freelancer hommia. Minulle voit varata ajan shiatsuun, akuhierontaan, lymfaterapiaan tai seksuaalineuvojan vastaanotolle. Unen teemat ovat myös lähellä sydäntäni ja toimin Pirkanmaan Uniyhdistyksen pj:nä sekä olen mukana Uniliiton toiminnassa.

2022 Seksuaalineuvoja -JAMK

2019 Uniliiton uniryhmäohjaaja koulutus – Suomen Uniliitto Helsinki

2019-2020 Qiqong ohjaajakoulutus -Uusoksa, Dantien, Helsinki

2018 Länsimaisen akupunktion täydentävät opinnot -Tuiran Fysio oy , Oulu

2017-2018 Akupunktio opinnot -Neijing koulu, Tampere ja Helsinki

2016-2018 Diplomi akupainanta ja shiatsuterapeutti – Frantsila – Hämeenkyrö

2015 Lymfaterapeutti – Suomen LYKO ry, Kuortane

2009 Sairaanhoitaja – perioperatiivinen hoitotyö -PIRAMK

2005 Lähihoitaja – ensihoito -Karkku

Yliopisto maailmassakin on tullut vietetty aikaa, tovi jos toinen. Takataskussa on opintoja mm psykologiasta, johtamistieteiltä, ravitsemus- ja liikuntatieteistä ja LEAN-metodista. Tuttua ovat myös erilaisten tiimien vetäminen, lähiesimiesvastuu ja koordinointi tehtävät. Ikuinen opiskelija ja uusien asioiden utelias tutkijaluonne.

Jos olet kiinnostunut Pesä läsnäolon yhteisön toiminnasta ota minuun yhteyttä tästä