Frida / tmi Frida-Liina

Shindo-ohjaaja, ayurveda terapeutti & hieroja, sosionomi amk, keho-orientoitunut työnohjaaja opiskelija

Minä olen Frida, ikuinen seikkailija ja uusien metodien opiskelija. Olen jo pienestä lapsesta asti perehtynyt kehotietoisuuteen omien synnynnäisten hermostollisten haasteideni vuoksi. Olen opetellut ja kokeillut erilaisia tekniikoita ympäri maailmaa ja päätynyt ohjaamaan itselleni toimivimpia tekniikoita. Ohjaan siis ainoastaan niitä tekniikoita, joista on ollut itselleni hyötyä. En seuraa mitään tiettyä ideologiaa tai elämänfilosofiaa vaan ammennan eri ajattelumalleista itselleni sopivimmat seikat. Ohjaajana/hoitajana kunnioitan sinun omaa polkuasi ja ohjaankin sinua kuuntelemaan omaa mieltäsi ja kehoasi – omaa sydäntäsi.

Olen pohjakoulutukseltani sosionomi (amk). Sosionomin työssä olen kohdannut monenlaisia ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa ja minulla on taito kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet, missä tahansa vaiheessa elämää oletkaan. Sosionomina olenkin saanut kehuja läsnäolostani ja taidostani kohdata ihmiset tasavertaisesti.

2021-> Keho-orientoitunut työnohjaaja – Tuntumaa Oy. (käynnissä, otan vastaan harjoitusasiakkaita)
2020  Ayurvedic therapist – Aithein Healing School, Goa, Intia
2017 Shindo-ohjaaja – Suomen Kuratomi Jomon Shindo ry.
2016 Sosionomi AMK – Saimaan ammattikorkeakoulu