Janita – Sielun tuli

Tantric Life Coach, kehohoitaja, tantratyöpajaohjaaja

Rakastan kehollista työskentelyä yksin ja ryhmässä. Kehon kautta pääsen kuorimaan itsestäni kerroksia kohti lempeyttä ja tyytyväisyyttä, mielentilaan jossa on helppo kellua elämässä. Rohkaisen työlläni myös muita tutkimaan häpeää, tyytymättömyyttä, omia varjoja ja solmuja vapautuaksemme olemaan autenttisia ja näkyviä sellaisina kuin joka hetki olemme. En kaihda vaikeista asioista puhumista, suhtaudun hyväksyen, tuomitsemattomasti ja lempeästi mielen pimeisiin puoliin, traumoihin ja oikkuihin. Kaikki saa näkyä ja kuulua niin työpajoissa, valmennuksessa kuin hoitopöydälläkin. 

Tantrisen polkuni aloitin 2014 tutustuen yhä syvemmin itseeni ja siihen, mitä aidosti elämältäni haluan. Pian ymmärsin erilaisten kurssien myötä haluavani tarjota tätä mielen ja kehon tasapainon löytämisen matkaa myös muille, josta alkoi tutustuminen omaan tantraohjaajuuteen. Kävin Wild Heart Transformation kurssin 2019-2020, jota luonnollisesti seurasi saman järjestäjän Tantric Life Coach -koulutus seuraavana syksynä ja josta valmistuin kesällä 2021. Koulutus innosti minua jatkamaan opintojani de-armouringhoitajakoulutukseen, josta valmistun vuonna 2022. Lisäksi jatko-opintoihin kehohoitoalalla kuuluu Suomen energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method -koulutus. 


Tällä hetkellä tarjoamani intuitiivinen hieronta on yhdistelmä kurssien lisäksi oman kehon kautta oppimiani hierontatekniikoita ja energiahoitoa, turvallista tilanpitoa unohtamatta. Hoitoni on kehoa kuunteleva, tunnetukoksia purkava ja stressiä lievittävä kokonaisvaltainen rentoutumisen kokemus.


Tantrisessa elämäntaitovalmennuksessa olemme läsnä hetkessä ja kehossa. Valmennuksessa luon turvan hyväksynnällä ja lempeydellä tuoden tietoisuuden tunnekehoyhteyteen, tunneilmaisuun ja oman sisäisen kokemuksen sanoittamiseen. Käytän valmennuksessa tarvittaessa kehollisia tantrisia harjoituksia ja NLP-tekniikoita. Tantrisella valmennuksella ei ole varsinaista päämäärää eikä se ole ratkaisukeskeistä, löydät vastaukset sisältäsi esittämieni kysymysten kautta. Valmennus voi tukea syvempää itsetutkistelua liittyen elämäsi solmukohtiin, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, oman voiman vahvistamiseen ja keholliseen vapautumiseen. 

Aloitin yrittäjän urani ammattijärjestäjänä 2018. Kehotyöskentelymenetelmien lisäksi järjestän koteja, muuttoja ja kuolinpesiä. Innostun järjestyspulmista, en kaihda likaista työtä ja olen taitava antamaan myös henkistä tukea asiakkaan tavaroiden karsimisessa. Rakastan selkeyttä ympärilläni, koska se luo enemmän tilaa luovuudelle, kun mieli ei ole kiinni ympäristön ärsykkeissä. Selkeä koti – selkeä mieli. 


Sähköposti: sieluntuli@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/sieluntuli