Kati

Äänimaljarentoutus ja -hoito – Yin ja restoratiivinen jooga – Yksilö- ja ryhmäcoaching – Meditaatio ja rentoutus

Miltä tuntuisi, jos elämäsi olisikin ennemmän rennompaa? Laita silmät kiinni. Hengitä nenän kautta syvään sisään ja puhalla suun kautta ulos. Tunne kuinka hartiat laskeutuu ja olo rentoutuu.

Kohtaan ihmisiä ollen läsnä tässä hetkessä, ilolla ja lempeydellä. Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini hengähtämään ja päästämään irti arjen sykkeestä.

Heippa, olen Kati Ylkänen. Kohti omia unelmia kulkeva, sydämen ääntä kuunteleva ja vapautta rakastava yrittäjä sekä opiskelija.

Missioni on luoda maailmasta rennompi. Autan ihmisiä rentoutumaan, palautumaan paremmin ja panostamaan omaan hyvinvointiinsa. Saaden lisää elinvoimaa arkeen niin yksityiselämässä kuin työyhteisöissä.

Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut joogasta, henkisestä hyvinvoinnista ja mielen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Astuin ensimmäisen kerran joogamatolle 12-vuotiaana. Tiesin heti, että jonain päivänä haluan itsekin olla joogaopettaja.

Vuosia polkuni kulki kuitenkin täysin eri suuntaan. Lähelle uupumista asti suorittamiseen ja puskemiseen. Vihdoin ymmärsin, etten halua tuhlata ainutlaatuista elämääni sellaiseen. Päätös panostaa omaan hyvinvointiini ja lähteä kohti aitoja unelmiani, mullisti elämäni ja ajatteluni.

Dynaamisempi jooga on vaihtunut rauhallisempaan, passiiviseen ja lempeän meditaativiseen yin joogaan ja restoratiiviseen joogaan. Lisäksi olen omaa pysähtymistäni harjoitellessa löytänyt äänimaljat, coaching, meditaation ja rentoutusharjoitukset.

Nyt haluan auttaa sinua löytämään oman polkusi kohti rennompaa elämää. Pesällä tarjoan:

  • Äänimaljarentoutus viikkotunnit ja ryhmille tilauksesta
  • Äänimaljahoidot
  • Yin ja restoratiivinen jooga viikkotunnit ja ryhmille tilauksesta
  • Yksilö- ja ryhmäcoaching yrityksille ja yksityisille

Nähdään Pesällä, lämpimästi tervetuloa! Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä: