Kati

Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja – jooga yinfull, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja opiskelija

Miltä tuntuisi, jos elämäsi olisikin ennemmän rennompaa? Laita silmät kiinni. Hengitä nenän kautta syvään sisään ja puhalla suun kautta ulos. Tunne kuinka hartiat laskeutuu ja olo rentoutuu.

Kohtaan ihmisiä lempeydellä sekä olemalla läsnä tässä hetkessä. Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini hengähtämään ja päästämään irti arjen sykkeestä.

Heippa, olen Kati Ylkänen. Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Syksyllä -22 valmistun jooga yinfull, meditaatio- ja rentousohjaajaksi sekä keväällä -23 ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi.

Olen aina ollut kiinnostunut joogasta, henkisestä hyvinvoinnista ja mielen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tänä vuonna päätin tehdä unelmaistani totta kouluttautua ja laajentaa yritystoimintaani hyvinvoinnin pariin.

Tavoitteenani on auttaa sinua löytämään oma polku kohti rennompaa elämää. Ilman pakkoa tai suorittamista. Olisi ihanaa nähdä sut sointukylvyissä tai ratkaisukeskeisessä valmennuksessa! 

Ota yhteyttä ja tutustu tarkemmin

Instagram: @katiylkanen 

Sähköposti: kati.ylkanen(at)icloud.com