Maksu- palautus ja peruutuskäytännöt

Verkkomaksuihin liittyvät peruutus ja palautuskäytännöt:

Pesä läsnäolon yhteisö käyttää kahta verkkokauppaa ja verkkomyyntialustaa – Holvi.com ja Digital Booker varaaheti.fi

Digital booker: Tunneille ja ryhmiin voi joko varata lipun ja maksaa paikan päällä ja/tai ostaa lipun heti varauksen yhteydessä. Käytännöt vaihtelevat ryhmien kohdalla. Näistä löydät aina maininnan varausta tehdessäsi. Huomaathan myös, että varattu paikka on aina sitova! Pesällä on oikeus periä osallistumismaksu peruuttamattomista varauksista jälkikäteen. Huomioithan myös muut tunnille haluavat, ja peruutat osallistumisesi jos et pääse -älä syö tuntipaikkaa muilta!

Holvi.com verkkokaupassa myynnissä oleville tunneille maksu suoritetaan aina välittömästi varauksen yhteydessä.

Pesä läsnäolon yhteisö ei palauta maksettuja summia takaisin rahana, muuta kuin siinä tapauksessa, että ryhmä perutaan järjestävän tahon toimesta. Mahdollisista peruutuksista ollaa sinuun yhteydessä aina sähköpostitse.

Tapaus ja ryhmäkohtaisesti sinulla on mahdollisuus siirtää osallistumisesi toiseen ajankohtaan – vastaavaan ryhmään, tai voit siirtää osallistumisoikeuden esim kaverillesi.

Jos ett pääse osallistumaan ryhmään – ole aina yhteydessä meihin sähköpostilla mahdollisimman pian.

Epassi – smartum ja edenred maksut

Pesällä voit maksaa edellä mainituilla hyvinvointietuuksilla. Ennen maksua, varmistathan että kyseinen hyvinvointietuutesi kattaa ryhmäliikuntatuntien maksut. Tiedon saat etuuden tarjoaltasi (työpaikka tms)

Jos haluat maksaa osallistumisen ryhmään jollain näistä vaihtoehdoista ole meihin yhteydessä sähköpostilla.

Huomaa, että hyvinvointietuuksilla tehtyjä maksuja ei palauteta missään yhteydessä! Jos et pääse tunnille – voit siirtää osallistumistasi seuraavaan vastaavaan ryhmään. Osallistumisen siirto pitää käyttää kuluvan vuoden loppuun menessä.

Täältä tavoitat ongelma tilanteissa: avenataroy@gmail.com

Tiedot päivitetty 20.4.2023