Pesän synttärijuhlat elokuussa 2022

Pesällä on jo useamman vuoden taustahistoria. Mutta uudelleensyntymän hetki koettiin virallisesti 1.8.2021. Tällöin tupsahti virallisesti yritysmaailmaan Avenatar oy ja Pesä läsnäolon yhteisö.

Ensimmäinen vuosi on ollut yhteisöllistä oppimista. Uusien askelmien ottamista niin itse Pesälle kuin monelle siellä toimivalle hyvinvointialan yrittäjälle tai yrittäjyydestä haaveilevalle tulevalle ammattilaiselle. Tällaista hedelmällistä yhteistyön jatkuvuttaa toivemme myös tälle meidän seuraavalle starttaavalle vuodelle.

Iso kiitos meidän olemassa olosta menee kuitenkin asiakkaille, jotka ovat löytäneet meidän hoitajien tarjoamat hoidot ja ryhmänohjaajien pitämät kurssit, työpajat, retriitit ja viikkotunnit. Kiitoksena ja juhlistaaksemme synttäreitämme, haluamme tarjota sopuhintaan, elokuun ajan mahdollisuuden tutustua meidän hoitajien tekemiin hoitoihin.

Kiitos siis teille Pesä läsnäolon yhteisön kanssa ensimmäisen vuoden kanssa-matkanneille ja tervetuloa uudet ihanat tuttavuudet. Kiitos!

Elokuun 1 v synttäritarjoukset:

Haliterapiaistunto – 20% uudet asiakkaat, ensimmäisestä käynnistä – varaukset Tuija Peltoharju nettiajanvarauksesta

60min hieronta/energiahoito/lymfa 55€ (norm 60€) – varaukset Heta Kettunen p. 0403501407 tai sähköpostilla holistic.approach@gmail.com

5€ – alennus kaikista hoidoista – Varaukset Susanna Nikkanen nettiajanvarauksesta

Shiatsu 75min uudet asiakkaat 60€ Varaukset Anne LehtonenAvena Hyvinvointipalvelut nettivarauksesta

Lisätiedot tarjouksista ja varaukset suoraan hoitajilta. Tarjoukset voimassa vain elokuun hoitoaikoihin.