Rebe – Rebelation

Filosofian maisteri, Tantric Life Coach, TLC De-armouring-hoitaja

Olen Rebe, kokonaisvaltaisesta ihmisyydestä ja kehollisuudesta kiinnostunut kehomielen valmentaja ja de-armouring-hoitaja. Kutsun sinua yhteyteen itsesi ja muiden kanssa ja kutsun sinua vapauteen, vapauteen olla oma itsesi, ilmaista kaikkia tunteitasi, tarpeitasi ja vapautta elää omannäköistä elämää, omanlaisia unelmia toteuttaen.

Menetelmiini kuuluvat tunteita ja traumoja kehosta vapauttavat de-armouring-hoidot sekä kehoa kuunteleva ja herättelevä tantrinen hieronta, keholliseen läsnäoloon perustuva yksilövalmennus auttamaan sinua löytämään oman kehosi viisaus elämäsi haasteisiin sekä ryhmävalmennukset, joissa hyödynnetään läsnäolo-, kohtaamis- ja tunneilmaisuharjoituksia tantran sekä improvisaatioteatterin maailmasta.

Tantraa olen harjoittanut vuodesta 2017 lähtien aktiivisesti. Valmistuin Tantric Life Coachiksi Wild Heart Academystä vuonna 2020. Improvisaatioteatteri on ollut osa elämääni vuodesta 2008 lähtien ja olen ohjannut improryhmiä eri-ikäisille ihmisille ja monenlaisille ryhmille ympäri Suomea vuodesta 2013 lähtien. Olen huomannut, että sekä tantra että improteatteri perustuvat hyväksymiseen ja läsnäoloon tässä hetkessä ja molemmat antavat toimivia välineitä yhteyden luomiseen itseen sekä toisiin ja kehon ja mielen vapauttamiseen rajoittavista uskomuksista ja vanhoista toimintatavoista. Haluan tuoda harjoituksia molemmista maailmoista yhteen matalan kynnyksen tantraimprokursseilla, joihin ei tarvita aiempaa kokemusta kummastakaan. Suhtautumiseni tantraan ja improon on hyvin käytännönläheinen. En tavoittele valaistumista tai maailman parasta esitystä, vaan haluan tutkia ihmisyyden eri puolia monipuolisesti eri menetelmiä kokeillen.

Ohjaajana olen läsnäoleva, innostava, tilaa antava ja itseni likoon laittava. Haluan luoda turvallisia tiloja ihmisten olla ja näkyä sellaisina kuin he sillä hetkellä ovat ja luoda mahdollisuuksia kasvuun, oman potentiaalin ja unelmien löytämiseen. Voit tulla kurssilleni väsyneenä tai täynnä tarmoa, ujona tai äänekkäänä. Kaikelle on tilaa. Haastan sinua lempeästi kokeilemaan omia rajojasi, kuitenkin niin, että saat aina itse valita, mihin osallistut ja millä tavalla. Minun kursseillani saa mokata. Ei tarvitse olla täydellinen tai osata jo valmiiksi jotakin, vaan kannustan keskeneräisten ideoiden esille tuomiseen ja uusien asioiden kokeilemiseen ilman ennalta päätettyä päämäärää. Toteutan myös itse tätä keskeneräisyyden periaatetta tuomalla esille omat tunteeni ja haastamalla myös itseäni kokeilemaan uusia asioita. Minua inspiroi yhdessä tekeminen, uuden oppiminen, asioiden yhdistely, kokeileva impro ja kokeileva tantra. Työskentelen Iloksi ja Voimaksi Osuuskunnan jäsenenä.

Podcast: https://spoti.fi/3kMiEMI Blogi: https://www.rebelation.fi/blogi/ Instagram: https://www.instagram.com/rebe_lation/