Soile

Joogaopettaja – thaijoogahieroja

Huokaise syvään ja päästä irti. 


Thaijoogahieronta on kehoterapiamenetelmä, jossa hieroja tukee hoidettavan kehon paranemismekanismin heräämistä ja luo tilaa, jotta asiakas voi laskeutua rauhassa omaan sisimpäänsä, luonnollisen olemisen ja rentoutumisen äärelle. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja uudistunut.


Thaijoogahieronnan juuret tulevat perinteisestä thaihieronnasta, intialaisesta ayurvedaperinteestä, kiinalaisesta lääketieteestä ja joogan venytysliikkeistä. Menetelmässä yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat, passiiviset venytyksetakupainanta ja kehon hienovarainen liikuttelu. Lempeä ja kuunteleva kosketus kutsuu hellittämään, antautumaan energioiden vapaalle virtaukselle ja stimuloi kehoa kohti kokonaisvaltaista tasapainoittumista ja terveyttä.


Olen joogaopettaja ja thaijoogahieroja. Joogan harjoittamisen ja ohjaamisen myötä minulla on kertynyt kokemusta ja havaintoja siitä, kuinka hoitavaa tietoinen liike ja joogan asanat eli asennot ovat. Kuinka olennaista on laskeutua kohtaamaan itseään ja muita sydämensä kautta. 


Thaijoogahieronta on luonnollinen osa minua ja tuntuu upealta kohdata ihmisiä kosketuksella, sydämen kautta. Hieronnasta on tullut itselle yhä rakkaampi menetelmä. Sanaton yhteys toisen kanssa, turvan kokemisen tukeminen, läsnäoleva kosketus ja myötätunnon välittäminen ovat minulle hoidon lähtökohta.


Hoidot: Thaijoogahieronta koko keho 120min/80€ Thaijoogahieronta tutustumishoito 60min/55€
Opiskelen tällä hetkellä myös shiatsua ja teen shiatsuhoitoja oppilastyönä syksyn ajan. 

Lisätiedot, ajanvaraukset ja yhteydenotot:

soile.uusipolku@gmail.com