Susanna

Kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja, koko kehon vyöhyketerapeutti opiskelija, Yhteisöpedagogi (AMK), sosionomi (AMK)

Olen vuosien mittaan ollut entistä enemmän kiinnostunut tutkimaan ihmismieltä ja kehoa kokonaisuutena. Osana kokonaisvaltaista hyvinvointia olen työni ohessa opiskellut lisää sekä täydentäviä hoitomuotoja että mielentaitoja. Pohjakoulutukseltani olen yhteisöpedagogi ja sosionomi. Opiskelen parhaillaan koko kehon vyöhyketerapeutiksi ja teen vyöhyketerapiahoitoja oppilastyönä syksyn ajan.

Kohtaan ihmisiä lempeydellä sekä olemalla läsnä tässä hetkessä. Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini hengähtämään ja päästämään irti arjen sykkeestä.

Kuumakivihieronta  1 h 60 €
Koko kehon kuumakivihieronta perustuu kivien tuomaan lämpöön ja painon tunteeseen. Kivien tuoma lämpö parantaa verenkiertoa ja laukaisee lihasjännityksiä. Kuumakivihoito sopii erilaisiin kiputiloihin, rentoutumiseen sekä lihasjännitysten ennaltaehkäisyyn. Kuumakivihoidossa käsitellään koko keho lempeästi lämpimien kivien ja öljyn avulla.

Intialainen päähieronta 40 min. 40 €
Intialainen päähieronta on kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja rentouttava hoitomuoto. Pään alueen hieronnan lisäksi hoidossa käsitellään myös niskan, hartioiden, käsivarsien, kasvojen ja korvien alueita. Hoito tehdään tuolilla istuen. Hieronnan hyödyt ovat moninaiset, mm. pään verenkierron lisääntyminen, kipu- ja stressioireiden helpottuminen ja kehon ja mielen rentoutuminen.

Koko kehon vyöhyketerapia 90min. 45 € oppilastyö
Koko kehon vyöhyketerapian tarkoituksena on käsitellä kipeitä heijastepisteitä ja siten auttaa elimistön tasapainottamisessa. Heijastepisteiden kipu on merkki elimistön sen hetkisestä häiriötilasta. Heijastekipu voi johtua esimerkiksi jonkin elimen liika- tai vajaatoiminnasta, lihasjännityksestä, stressistä tai kehon liikarasittuneisuudesta. Vyöhyketerapiassa ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Ihmisen terveys nähdään koostuvan fyysisestä, psyykkisestä ja mentaalisesta osasta. Vyöhyketerapiassa ollaan kiinnostuneita siitä, mitä oireen tai sairauden taustalla voisi olla. Vyöhyketerapia on myös ennaltaehkäisevää kokonaisvaltaista terveydenhoitoa ja hoidossa voi käydä, vaikka ei kärsisi mistään erityisestä vaivasta

2021–2022 Koko kehon vyöhyketerapeutti (käynnissä)
2019 Mindfulness-tunnetaitovalmentaja
2019 Nada-korva-akupunktiomenetelmä
2018 Intialainen päähieronta
2014 Psykoterapeuttiset valmiudet
2014 NPL Master Practitioner
2012 NLP Practitioner

Susannan tavoitat sähköpostilla: susanna.nikkanen@gmail.com