Tapahtumat, työpajat, kurssit ja viikkotunnit

Pesä läsnäolon yhteisö järjestää omia erilaisia tapahtumia. Meidän ryhmäohjaajat pyörittävät myös erilaisia työpajoja, kursseja sekä viikkotunteja omana toimintanaan. Löydät tarkemmat tiedot Pesän tekijöiden tiedoista.

Verkkokaupasta pääset ostamaan liput Pesän omiin tapahtumiin ja osaan ryhmänohjaajien tarjonnasta, Pesän facebook-eventtien kautta sekä instagramista löydät vaihtuvat ohjaajien omat työpajat sekä viikkotunnit.

Pesän tiloissa järjestetään myös paljon yksityistapahtumia. Jos olet kiinnostunut järjestämään meidän kautta teidän hyvinvointiteemaisen tapahtuman, olethan meihin yhteydessä. Rakennetaan teille sopiva ja ilahduttavasti erilainen hyvinvointitapahtuma.

Tutustu Pesään tapahtuman Ryhmätunnit:
10 -11.00 WoimanKivi – tuotesittely 11.30-12.30 Shindo / Frida 13-14.00 Sointukylpy / Kati 14.30-15.30 Tunteiden virtaavuus / Raisa 16-18.00 Shibari / Riku

Myynnissä hyvinvointituotteita, tarjolla teetä ja tutustumista tiloihin.

Näytehoitojen listoilla mm vyöhyketerapia, reiki, intialainen päähieronta ja tantrinen hieronta Näytehoitoihin varaat aikasi suoraan hoitajalta. Tiedot päivittyvät some-kanavillemme.

10.6. ja 26.7. Sidonnan alkeet -työpajat. Ohjaajana Riku @rihmos

Sidonta on laji, jossa yhdistyvät intensiivinen kehollinen läsnäolo ja syvä yhteys sitojan ja sidottavan välillä. Sidontatilanteen tunnelma syntyy ja muotoutuu hetkessä – se voi olla vaikkapa leikkisää, meditatiivista tai intiimiä.

Alkeistyöpajan aikana opit hyvät perustaidot sidontaan. Näillä taidoilla voit jatkaa harjoittelua kotioloissa tai osallistua sidontatapahtumiin. Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Et tarvitse omia köysiä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset