Tapahtumat, työpajat, kurssit ja viikkotunnit

Pesä läsnäolon yhteisö järjestää omia erilaisia tapahtumia. Meidän ryhmäohjaajat pyörittävät myös erilaisia työpajoja, kursseja sekä viikkotunteja omana toimintanaan. Löydät tarkemmat tiedot Pesän tekijöiden tiedoista.

Verkkokaupasta pääset ostamaan liput Pesän omiin tapahtumiin ja osaan ryhmänohjaajien tarjonnasta, Pesän facebook-eventtien kautta sekä instagramista löydät vaihtuvat ohjaajien omat työpajat sekä viikkotunnit.

Pesän tiloissa järjestetään myös paljon yksityistapahtumia. Jos olet kiinnostunut järjestämään meidän kautta teidän hyvinvointiteemaisen tapahtuman, olethan meihin yhteydessä. Rakennetaan teille sopiva ja ilahduttavasti erilainen hyvinvointitapahtuma.

28.9. – 21.12. Viltti ja Villasukat – keskiviikotunnit Pesällä

Käperry vilttiin, laita villasukat jalkaan. Hengitä, pysähdy, tunne tasapaino ja läsnäolo. Kohtaa oma keho, mieli ja löydä niiden yhteys.

Viltti ja Villasukat on Pesän syksyisten keskiviikko iltojen rentoutumiselle pyhitetty levon hetki Keskiviikko illoissa on tarjolla vaihtuvat ryhmätunnit: Shindo, rumpumatkat sekä äänimaljarentoutukset.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tutustu Pesään tapahtuma 1.10.

Avoimet ovet klo 10-18.00 Tervetuloa tututustumaan meidän tunnelmallisiin tiloihin. Lyödät meiltä ohjattuja tunteja ja ryhmiä. Päivän aikana Pesän tiloissa myös pienimuotoinen kirppishuone, josta voit tehdä löytöjä.

  • 10.30-11.30 Viiden elementin Yin jooga, ohjaajan Petronella
  • 14.30-15.30 Luento, Naisen yrttejä ja kasveja, luennoitsijana Anne

Paikan ryhmätunnille ja luennolle voit varata ennakkoon täältä Pesän verkkokauppaan

Tapahtumamme on osana Tampere päivän tapahtumia.

Seuraavat tapahtumapäivä: 10.12.2022

11.11. Sidonta tutuksi työpaja / Riku @rihmos

Sidonta on laji, jossa yhdistyvät intensiivinen kehollinen läsnäolo ja syvä yhteys sitojan ja sidottavan välillä. Sidontatilanteen tunnelma syntyy ja muotoutuu hetkessä – se voi olla vaikkapa leikkisää, meditatiivista tai intiimiä.

Alkeistyöpajan aikana opit hyvät perustaidot sidontaan. Näillä taidoilla voit jatkaa harjoittelua kotioloissa tai osallistua sidontatapahtumiin. Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Et tarvitse omia köysiä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset