Tapahtumat, työpajat, kurssit ja viikkotunnit

Pesä läsnäolon yhteisö järjestää omia erilaisia tapahtumia. Meidän ryhmäohjaajat pyörittävät myös erilaisia työpajoja, kursseja sekä viikkotunteja omana toimintanaan. Löydät tarkemmat tiedot Pesän tekijöiden tiedoista.

Verkkokaupasta pääset ostamaan liput Pesän omiin tapahtumiin ja osaan ryhmänohjaajien tarjonnasta, Pesän facebook-eventtien kautta sekä instagramista löydät vaihtuvat ohjaajien omat työpajat sekä viikkotunnit.

Pesän tiloissa järjestetään myös paljon yksityistapahtumia. Jos olet kiinnostunut järjestämään meidän kautta teidän hyvinvointiteemaisen tapahtuman, olethan meihin yhteydessä. Rakennetaan teille sopiva ja ilahduttavasti erilainen hyvinvointitapahtuma.

11.1.-26.4.23. Viltti ja Villasukat – keskiviikotunnit Pesälläjatkuu

Käperry vilttiin, laita villasukat jalkaan. Hengitä, pysähdy, tunne tasapaino ja läsnäolo. Kohtaa oma keho, mieli ja löydä niiden yhteys.

Viltti ja Villasukat jatkaa Pesän keskiviikko illoissa kevällä. Illat on pyhitetty levolle ja rentoutumiselle. Keskiviikko illoissa on tarjolla vaihtuvat ryhmätunnit: Shindo, rumpumatkat sekä äänimaljarentoutukset.

Tutustu Pesään tapahtumapäivät

Jatkemme tutustumispäivien merkeissä myös vuonna 2023. Tapahtumien päivämäärät julkaistu, lisäinfoja tulossa lähempänä h-hetkiä

  • Tulevat päivät: 12.2., 23.4., 10.9. ja 3.12

Sidonnan alkeet – tutustu sidontaan työpaja

3.3.23 perjantaina klo 18-20.00. Työpajan ohjaa Riku.

Lisäinfot ja ilmoittautumisen löydät Pesän verkkokaupasta