Tapahtumat, työpajat, kurssit ja viikkotunnit

Pesä läsnäolon yhteisö järjestää omia erilaisia tapahtumia. Meidän ryhmäohjaajat pyörittävät myös erilaisia työpajoja, kursseja sekä viikkotunteja omana toimintanaan. Löydät tarkemmat tiedot Pesän tekijöiden tiedoista.

Verkkokaupasta pääset ostamaan liput Pesän omiin tapahtumiin ja osaan ryhmänohjaajien tarjonnasta, Pesän facebook-eventtien kautta sekä instagramista löydät vaihtuvat ohjaajien omat työpajat sekä viikkotunnit.

Pesän tiloissa järjestetään myös paljon yksityistapahtumia. Jos olet kiinnostunut järjestämään meidän kautta teidän hyvinvointiteemaisen tapahtuman, olethan meihin yhteydessä. Rakennetaan teille sopiva ja ilahduttavasti erilainen hyvinvointitapahtuma.

12.3. Naisten sunnuntai

Juhlistamme viikolla ollutta naistenpäivää Naisten sunnuntain merkeissä. Ohjelmistossa mm erilaisia luentoja, ryhmiä, näytehoitoja sekä mahdollisuus tehdä pieniä hyvinvointituote ostoksia.

Tapahtuma on avoin kaikille siitä kiinnostuneille.

Avoimet ovet klo 10-17.00

11.1.-26.4.23. Viltti ja Villasukat – keskiviikotunnit Pesälläjatkuu

Käperry vilttiin, laita villasukat jalkaan. Hengitä, pysähdy, tunne tasapaino ja läsnäolo. Kohtaa oma keho, mieli ja löydä niiden yhteys.

Viltti ja Villasukat jatkaa Pesän keskiviikko illoissa kevällä. Illat on pyhitetty levolle ja rentoutumiselle. Keskiviikko illoissa on tarjolla vaihtuvat ryhmätunnit: Shindo, rumpumatkat sekä äänimaljarentoutukset.

Yin jooga ja äänimaljarentoutus

Tiistaisin 28.3., 11.4., 25.4. ja 9.5 klo 18.00-19.15

Tällä ihanan rauhallisella tunnilla pääset pysähtymään ja rentoutumaan yin joogaan lempeiden asanoiden ja äänimaljojen rauhoittavien äänien parissa.

Ohjaajana Kati

Tutustu Pesään päivät

Tututustumispäivänä ovemme ovat avoinna klo 11-16.00 Sinulla on mahdollisuus piipahtaa katsomassa tilojamme ja tutustumassa pesän tekijöihin.

Tarjolla teetä ja pientä syötävää. Mahdollisuus tehdä myös meidän pieneltä puoti-ikkunalta tuotelöytöjä ja ostaa lahjakortteja Pesän tapahtumiin.

  • Tulevat päivät: 23.4., 10.9. ja 3.12