Terhi – Terhentuuli

Terhi Hainimo –Filosofian Maisteri, Reikihoitaja – Kundalini Reiki Master, Taiteilija

Intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään kokonaisvaltaista tasapainoa ja rentoutusta elämään nykypäivän hektisen arjen keskellä.

Opiskeluaikoina minulle vahvistui tunne siitä, että nykyinen  hektinen elämänrytmi ei ollut minua varten, ja halusin löytää  jotakin tasapainottavaa ja rauhoittavaa kiireiseen elämääni.  Löysin reikin vuonna 2018 ja se oli rakkautta ensimmäisestä  hoitolakäynnistä lähtien. Pian olin jo kurssilla ja opiskelin  reikihoitoa itsekin. Sain reikistä kaipaamaani mielenrauhaa, ja  tunsin haluavani auttaa myös muita. Tämän unelman myötä perustin syksyllä 2021 yritykseni  Terhentuuli Palvelut Oy:n.

Olen syventänyt osaamistani vuosien varrella, ja olen nykyisin  Kundalini Reiki Master. Perinteistä Usui Reikiä olen opiskellut  Okuden-tasolle saakka. Reikihoidoissani yhdistelen näitä kahta  hoitomuotoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Koen Reikin  todelliseksi kutsumuksekseni, ja haluan jatkaa kehittymistäni  hoitajana läpi elämäni.

Olen aina rakastanut piirtämistä ja maalaamista ja on ihanaa,  että olen voinut yhdistää työhöni myös taiteen. Myös korujen  tekeminen on ollut harrastukseni jo nuoresta lähtien, ja nykyisin  olen innostunut luonnonkivien erilaisista ominaisuuksista, joita voin  hyödyntää suunnitellessani kauniita ja tasapainottavia koruja.

Toivottavasti saan olla mukana Sinun eheytymisen polullasi kohti tasapainoisempaa elämää!

Reikihoitaja, Reiki Usui Shiki Ryoho, Usui System of Natural Healing, tasot I ja II, 2019 OmShanti, Reiki Master Marika Laijärvi
Kundalini Reiki Master, tasot I, II ja III (master), 2022, Ong Namo, Joakim Kaipainen

Hinnasto Pesän tiloissa:
• Reikihoito n. 1 h 50 € (sis. Alv 24%)
• Pitkä, koko vartalon reikihoito n. 1,5 h 70€ (sis. Alv24%)
Tarjoan reikihoitoa myös etähoitona 30 min 35€ (sis. Alv 24%)

Ajanvaraus Pesälle sähköpostitse terhi@terhentuuli.fi

Lisätietoja minusta ja hoidoistani löydät verkkosivuiltani  osoitteesta http://www.terhentuuli.fi  (Huom! Verkkosivujeni Vello-ajanvarausjärjestelmällä voit varata  ajan ainoastaan etähoitoihin.) 

Facebook: https://www.facebook.com/Terhentuuli
Instagram: https://www.instagram.com/terhentuulipalvelut
Etsy: https://www.etsy.com/shop/Terhentuuli