Tuija

Cuddlist – haliterapeutti

Tanssitaustainen, pilatesfanaatikko ja satunnainen joogailija Tuija on valmistunut Cuddlist® – haliterapeutiksi v. 2019. Vakkarityön ohella hän tekee haliterapiaa Pesän tiloissa. Tuija on ihmisläheinen, erityisherkkä ja empaattinen taiteilijasielu, joka elää impulsiivisesti päivän ja hetken kerrallaan. Läheisyys ja kosketus on tärkeä osa jokapäiväistä elämää, ja haliterpian kautta tätä on mahdollista jakaa myös muille.

Haliterapiaa voi olla monenlaista, ja istunnoissa otetaan asiakkaan toiveet hyvin huomioon. Halihetki voidaan aloittaa ihan vain kädestä kiinni pitämällä tai päätä silittämällä, jatkaen siitä eteenpäin omassa tahdissa kohti halauksen tuomaa hyvän olon tunnetta. Asentoja voi olla monia, ja istunnon aikana on luvallista istua, maata, seistä, tanssia, ihan miltä kehossa juuri sillä hetkellä tuntuu. Taustalla voi soida musiikki, keskustelulle annetaan mahdollisuus, mutta hiljaisuus istunnon aikana on myös sallittua. Haliterapiahetki on laadukasta omaa aikaa parhaimmillaan!

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, tai haluat varata ajan omaan Halihetkeen!

Yhteydenotot: Instagram @haliterapiaa

Ajanvaraukset: vello.fi/haliterapiaa

HUOM! Jokaisen asiakkaan kanssa allekirjoitetaan käytännesääntösopimus, jossa sitoudutaan noudattamaan molempien osapuolien koskemattomuutta ja että molemmilla osapuolilla on tietoisuus siitä että haliterapia ei ole seksuaalista palvelua.