Vuokrattavat tilat

Vuokraamme tiloja erilaisiin toimintoihin. Meiltä löytyy tilat niin ryhmille, työpajoihin kuin kursseille. Pesän tilat sopivat kivasti myös vaihteluksi etäkonttorille tai pienen ystäväporukan kokontumista varten. Persoonallisissa tiloissamme on kuvattu myös mm sisältöjä joogan verkkokursseille.

Vuokraamme hoito/terapiahuoneita tuntiperusteisesti. Meillä on kiva ja helppo aloittaa ”vastaanotto”-työ. Haluamme tukea ja tarjota sinulle paikan jossa pääset tekemään, vaikka tekisitkin töitä rakkaudesta lajiin tai ilman yritystoiminnan aloittamisen suunnitelmia.

Yleisistä tiloista löytyy kaksi wc:tä- ja pieni pukeutumistila, eteisaula sekä yhteiskäytössä oleva keittiö.

Pesä läsnäolon yhteisö tarjoaa myös omien some-kanavien kautta näkyvyyttä tiloissa järjestettäville tapahtumille ja hoitoja tekeville hoitajille sekä ryhmänohjaajille.

Säännöllisesti tiloja vuokraavilla on mahdollista liittyä mukaan Pesällä pyörivään yhteisölliseen toimintaan. Toiminnan tarkoituksena on saada tukea omalle yrittäjän polulle, verkostoitua ja jakaa opittua tieto-taitoa muiden Pesällä työskentelevien kanssa. Kysy yhteisöllisestä toiminnasta lisää tilavuokrauksen yhteydessä.