Zaida – Karhunsydän

TLC De-armouring – hoitaja, Tantric Life Coach, rumpu- ja äänihoitaja, muusikko

Kuuletko luontosi kaipuun, kutsun laajempaan, täyteläisempään, voimallisempaan oloon ja eloon? Siihen, kuka olet todella, sielultasi, luonnoltasi?

***

Olen Zaida, parantajan polkua kulkeva de-armouring – ja rumpuhoitaja, äänimaisemoija ja syvien, sisäisten matkojen mahdollistaja, feminiinisen elämänvoiman (seksuaalienergian), sielun ja sydämen herättäjä.

Kuuntelevat käteni ja vahva intuitioni, susirumpuni sekä shamanistiset, luontoyhteydelliset ja tantriset harjoitteet ovat toimintani keskiössä, kuten myös lempeä läsnäolo ja kuuntelu sekä turvallinen, hyväksyvä ja salliva tila sille, mikä juuri nyt haluaa ilmetä hoidettavassa, valmennettavassa tai ryhmään osallistujassa.

Syvälle aistien sulatan esteitä luontosi tieltä, jotta voit virrata vapaammin. Susirummullani herättelen sinua kuulemaan sielusi ja sydämesi äänen, avautumaan elämälle. 

Kutsun sinua asuttamaan kehosi täysin, aistimaan jokaisella solullasi luonnon, joka olet.

***

VIRTAUS – de-armouring 140€ – 2h

ÄÄNEN VIRTAUS – suun, pään ja vatsan alueen de-armouring 140€ – 2h 

VOIMASI, VÄKESI – rumpu- ja äänihoito & konsultaatio 85€ – 75-90min

ALKU – kosketusterapeuttinen hoito 85€ – 75-90min

Lisäksi mm.

– Voima- ja kehopiirit

– Rumpu- ja äänimatkat

– Luontoyhteydellinen valmennus ja työpajat

Palveluni ovat suunnattu pääasiassa naiskehollisille.

***

DE-ARMOURING on kehoterapeuttinen, tantrinen hoitomuoto, jossa hitain, kuuntelevin, syvälle kudokseen menevin, hierovin ottein ja painalluksin avataan koko kehon läpäiseviä faskialinjoja eli sidekudoksia luidemme, lihastemme ja solujemme ympärillä. De-armouringissa mennään muita vastaavia faskiahoitomuotoja syvemmin tunnekehon panssarien purkuun, sulattamaan sitä, mikä voi olla syvälle jumiutunutta emotionaalisella, henkisellä, psyykkisellä ja/tai seksuaalisella tasolla. De-armouringilla voidaan hoitaa niin ulkoisesti jalkoja, käsiä, selkää, rintakehää, päätä sekä vatsan ja lantion aluetta (jossa elinvoimamme juuret ovat) genitaalialue mukaan lukien kuin sisäisesti mm. suuta tai vaginaa.

RUMPUHOIDOISSA avataan väylää alitajuntaan, sielun juurille ja kehon viisauteen. Rummun syvä värähtely maadoittaa, rauhoittaa hermostoa, avaa ja puhdistaa energiatukoksia, syvärentouttaa ja parantaa unenlaatua, tasapainottaa mieltä ja kehoa sekä vahvistaa elämänvoiman virtausta, yhteyttä sisäiseen oppaaseen, sydämeen ja juureen. 

KOSKETUSTERAPEUTTINEN HOITO on intuitiivinen, hoivaava hoito, joka palauttaa hoidettavan alkulähteilleen, hoivaavaan syliin. Hoito pohjautuu kahteen hoivaavaan tantriseen harjoitukseen ja voi sisältää esim. maadoittavaa kosketusta, silitystä, sylissä pitoa, lempeitä hierovia otteita tai kevyttä de-armouringia, vaatteiden päältä tai osin paljaalle iholle. Hoito ei sisällä genitaalialueen kosketusta.

Karhunsydämen lämmöllä ja laajuudella sinua hoitaen,

Zaida

Ota yhteyttä ja varaa aika elämänvoimasi avaamiseen:

zaida@karhunsydan.fi

Lisää palveluistani ja minusta:

karhunsydan.fi

IG: @karhunsydan

FB: Karhunsydän

Youtube: Karhunsydän