Zaida – Juuri Tantra

Tantric Life Coach, De-armouring-hoitaja, Rumpu- ja äänihoitaja, Muusikko, Hum.kand.

Kuuletko luontosi kaipuun, kutsun laajempaan, täyteläisempään, voimallisempaan oloon ja eloon? Siihen, kuka olet todella, sielultasi, luonnoltasi?

***

Luonto ja tantra – samaa polkua, samaa yhteyttä. Erillisyydestä ykseyteen kaiken olevan kanssa. Kaikilla aisteilla aistimista, kaiken tuntemista, syklisyydessä elämistä, villiyttä, lempeyttä, alkuvoimaa, läsnäoloa sille mikä on, elämänvoiman, seksuaalienergian virtausta. Elämistä elämän mysteerissä, luonnollisen taipumuksemme mukaisesti,sen joka ilmeni meissä, kun olimme lapsia ja hypimme kuralätäköissä, kiipesimme puihin, nauroimme ilman sen kummempaa syytä

Minun luontoni on kulkenut yksin metsissä, rämpinyt suossa, huutanut ja ulvonut erillisyyttään, elänyt kohmeessa, masennuksen roudan alla. Herännyt itkujen ja suden raivon kautta, löytänyt kehoyhteyden, ilon ja nautinnon, elämänvoiman ja rakkauden sisältään tantran ja shamanismin polulta. Se on ollut pitkä ja vaivalloinen, mutta valtavan rikas polku jatkuen edelleen.Ja sen oppeja jaan nyt eteenpäin.

*Wild Heart Transformation & Tantric Life Coach (2017-2019)

*Sertifioitu de-armouring -hoitaja (2021)

*Voimapiirikoulutus naisille – Siirtymäriitit / Gabriela Ariana – Juurakon voima johdolla (2020-2021)

*valtavasti yksittäisiä työpajoja ja kursseja, mm. tantraa (mm. feminiini&maskuliini -kurssit The Crossista Taki’h Dhyandeepa Antigonin johdolla), shamanismia, perhekonstellaatiota, äänellä itkemistä, vapaata tanssia, improvisaatiota, vyöhyketerapiaa sekä oman elämänpolun opit

Kehon, sydämen, kudoksen, toisen ihmisen lähestyminen sellaisella herkkyydellä ja kuuntelulla, että tulee kutsutuksi sisään. Se on kauneinta, herkintä ja samalla väkevintä kaikessa vuorovaikutuksessa ja koen sen tärkeimmäksi ohjenuorakseni työssäni.

Olen hoitajana ja fasilitoijana intuitiivinen, kuunteleva, lempeä ja syvälle näkevä. Luon sinulle turvallisen, sallivan ja hyväksyvän tilan tuntea ja kokea, mitä ikinä sisälläsi liikkuukaan.

Autan purkamaan esteitä elämänvoiman, kasvuvoiman tieltä. Sulattamaan jäätä, liikuttamaan vettä sen alla. Jäällä on tehtävänsä. Se on hidastaja, suoja silloin kun veden virtaus tuntuu hukuttavalta. Mutta kun luonto on valmis kevään tuloon, heräämään taas eloon, jäät antavat periksi lämmön vaikutuksesta.

***

Kellahda sammaleille makuulle. Tunne tuuli ihollasi. Tanssita tultasi ja anna veden valua pitkin kehoasi.

~SINÄ OLET LUONTO~

Juuri Tantran hoidot ja piirit suunnattu naisille ja naiskehollisille.

Lisätiedot, ajanvaraukset ja yhteydenotot:

juuritantra@gmail.com

https://www.facebook.com/juuritantra